Nasopure® combiset
Nasopure® Combiset
Nasaal spoelzout
Nasaal Spoelzout

Neusdouche

Voor een neusdouche bent u bij KNO-winkel.nl aan het juiste adres. Heeft u vaak last van een verstopte neus, dan kan de neusdouche uitkomst bieden. Uw neus kan dicht gaan zitten wanneer u verkouden bent, last heeft van hooikoorts of bijvoorbeeld wanneer u last heeft van allergie en stof. De neusdouche helpt uw neus weer vrij te maken, waardoor u aanzienlijk beter kunt ademen. Het gebruik van de neusdouche brengt dan ook diverse voordelen met zich mee.

De voordelen van een neusdouche

We wassen ons lichaam, poetsen onze tanden en verzorgen onze oren. De neusdouche is ideaal voor iedereen die ook de neus wil onderwerpen aan een grondige reiniging. Met de neusdouche zorgt u ervoor dat de neus volledig schoon is en dat zorgt voor een fijn gevoel en preventie tegen de opbouw van allergenen. Bij ons kunt u de Nasopure neusdouche bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze neusdouche is van uitstekende kwaliteit en zorgt ervoor dat uw neus altijd goed schoon en vrij is.

Contact

Bestel vandaag nog de Nasopure neusdouche en u krijgt uw bestelling op korte termijn bezorgd op het gewenste adres. Wilt u eerst meer weten over (de werking van) de neusdouche? Dan kunt u bellen naar 06 – 12 41 39 63 of mailen naar info@kno-winkel.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier.

Pagina delen:

Contact KNO-Winkel
Welkom op KNO-winkel.nl
uw online-partner voor
oplossingen bij
kno-aandoeningen.

KNO-winkel bestaat
sinds 2010 en biedt o.a.
producten aan die veelal
door KNO-artsen worden
geadviseerd. KNO-winkel
is onderdeel van
Dos Medical BV. Wij hebben
geen winkel en leveren
uitsluitend via de post. 


Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder.

mail naar:
info@kno-winkel.nl

of bel met de klantenservice:
+31 - (0)612 - 41 39 63
Verzendkosten NL:
brievenbuspost: € 2,25
p
akketpost: € 6,75
Bestellingen die op
werkdagen vóór
12.00 uur worden
betaald, worden ook op
die dag verzonden.