test banner

Een gezonde nachtrust zonder snurken

  • Geplaatst op
  • 0
Een gezonde nachtrust zonder snurken

Zoals je weet is een goede nachtrust belangrijk.

Zoals je weet is een goede nachtrust belangrijk. Het zorgt ervoor dat je lichaam s 'nachts optimaal kan 'bouwen' aan nieuwe energie voor de volgende dag. Wist je echter ook dat circa 30% van de vrouwen snurkt en 45% van de mannen? En dat het geluid wat wordt geproduceerd overeenkomt met dat van een drilboor? Het is dus logisch dat snurken als een groot probleem wordt ervaren door de persoon die 's nachts naast je in bed ligt. 
Een mogelijke oplossing voor het snurken die steeds meer wordt toegepast, is het gebruik van de anti-snurkbeugel, ook wel MRA genoemd (mandibulair repositie apparaat). KNO-winkel.nl biedt een effectieve oplossing die bovendien, mede gezien de lange levensduur, voordelig is geprijsd. Het betreft de Oniris anti-snurkbeugel. Deze is door iedere gebruiker heel makkelijk precies op maat te maken, zodat ook jij minder zal snurken. In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat 100% van de deelnemers aan het onderzoek vermindering van snurkklachten had en dat meer dan 80% helemaal niet meer snurkten. Een ongekend hoog resultaat! Koop daarom vandaag nog de Oniris en zorg ervoor dat je partner weer normaal kan slapen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »