€ 49,95 Inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten

Elektrische Nasendusche für eine optimale Reinigung der Nase und der Nasennebenhöhlen.

Artikelnummer::
NASU02-KNO

Sie reinigen Ihre Nase und die Nasennebenhöhlen optimal, wenn Sie mit der NasuClear™ Nasendusche eine Dosis von gut 160 ml Nasenspülsalz mit Hilfe eines normalen, weichen oder pulsierenden Strahls durch die Nase zuführen. Die Stärke des pulsierenden Strahls ist genau auf den Einsatz in der Nase abgestimmt. Er hilft, Beschwerden wie eine verstopfte Nase, Kopfschmerzen, Schlaflosigkeit als Folge von Schnupfen, Nasennebenhöhlenentzündung und Allergien (gegen Pollen, Hausstaubmilben, tierische Schuppen) zu verringern oder zu vermeiden. Ihr HNO-Arzt kann zur NasuClear™ Nasendusche auch nach einer Operation oder nach einem Klinikbesuch raten.

 

Die NasuClear™ Nasendusche ist eine Innovation beim Reinigen Ihrer Nase und der Nasennebenhöhlen. Andere Geräte mit einem pulsierenden Strahl sind oft größer, teurer und müssen fast immer an das Stromnetz angeschlossen werden. Bei der NasuClear™ Nasendusche haben Sie damit keine Probleme. Sie arbeitet mit aufladbaren Batterien und kann daher einfach überall ohne Kabel eingesetzt werden. Sie werden nicht durch ein Netzkabel begrenzt. Sie entscheiden, wo Sie die NasuClear™ Nasendusche verwenden möchten. Sie können schnell wieder erleichtert atmen.
Auch ideal für Kinder oder Senioren, für die eine "Kneif-Nasendusche" schwierig zu handhaben ist.

 

TIPP: Verwenden Sie Dos Medical Nasenspülsalz oder Dos Medical Xylit Nasenspülsalz für das Reinigen Ihrer Nase (Nasennebenhöhlen). Im Gegensatz zum "Küchensalz", zum "Totes Meer Salz" usw. wurde das Nasenspülsalz von Dos Medical in Zusammenarbeit mit HNO-Ärzten speziell für den Einsatz in der Nase entwickelt.

Conny Veröffentlicht am 10 Februar 2020 at 17:38

Ik gebruik de nasuclear nu ongeveer een jaar.
Ik heb zeer veel last van allergieen,daardoor zitten mijn holtes vaak vol.
Sinds ik de nasuclear gebruik heb ik beduidend minder last!
Zeer handig in gebruik.
Enig minpuntje is dat het klepje onder bij het waterreservoir zeer kwetsbaar is en al afgebroken is.
Ook is het af en toe lastig om het goed te sluiten.
Verder zeer tevreden!

Egbert Luchtmeijer Veröffentlicht am 16 Januar 2020 at 00:34

Na een tijdje met een Rhinohorn te hebben gespoeld (met Dos Medical Xylitol spoelzout) was ik dermate enthousiast over het resultaat dat ik heb besloten de Nasuclear te bestellen. Ik moet eerlijk zeggen dat het even wennen was maar wat een perfecte neusdouche! Ik gebruik hem in de pulse-stand en het gebruiksgemak is heel hoog. Ook de vlotte support via e-mail met Jos Paasse verraste mij in positieve zin. Goede tips voor het gebruik.
Ik heb vier jaar lang een vrij agressieve neusspray gebruikt waardoor ik om de haverklap een bloedneus had. Ik combinatie met bloedverdunners is dat een ramp en heeft mij menig nacht uit mijn slaap gehouden.
Nu met nasaal spoelzout al vijf dagen geen neusspray gebruikt en ook bij een nachtelijke verstopte neus is het een kleine moeite om met de nasuclear weer vrij te kunnen ademen.
Aanvankelijk kon ik niet geloven dat een mens zoveel bloedstolsels kan ophopen in de neusholtes, veroorzaakt door neusspray. Door het gebruik van het spoelzout met Rhinohorn, en nu met de nasuclear zijn de neusholtes inmiddels schoon (volgens de K.N.O-arts die ik de holtes heeft gekeken.
Ik kan alleen maar zeggen dat de Nasuclear in combinatie met Dos Medical Xylitol een gouden keuze is geweest en kan het iedereen adviseren.
Zoals het nu lijkt voor mij geen verstopte neus meer.
Wat betreft de hooikoorts waarmee ik ieder jaar in hevige mate wordt geplaagd heb ik ook goede hoop dat dit tot het verleden behoort.

Robin Keizer Veröffentlicht am 14 Dezember 2018 at 15:48

Ik had eerst de nasofree, echter vond ik het handmatig knijpen niet echt heel erg fijn. Dus in overleg met KNO winkel de NasuClear aangeschaft. Deze neusdouche is echt fantastisch, ik heb 3 maanden geleden een neuscorrectie gehad en gebruik deze douche echt elke dag. Het geeft zo'n fris gevoel en het ademen door de neus is veel frisser. Echt een aanrader voor iedereen!

E. Van Boxtel Veröffentlicht am 17 März 2018 at 17:20

Ik heb een proefmodel gehad. Dus een van de eersten. Het bevalt me zeer goed. Ik heb hem al een lange tijd dus mocht deze kapot gaan dan koop ik meteen een nieuwe. Handig in gebruik en werkt uitstekend. Zeker voor mij , want ik heb reumatische handen. Zeer aanbevolen.

robert heerkes Veröffentlicht am 13 Juni 2017 at 22:05

heel goed ik kan niet meer zonder ik heb astma en allergie zwaar huismijt /pollen
Robert heerkes Assen

John Verbruggen Veröffentlicht am 24 April 2017 at 16:22

Voor het gebruik van de Nasuclear had ik een chronische sinusitus en was ik de hele winter aan het stomen en was chronisch moe. Twee operaties aan mijn neus verlichten de klachten wel, maar losten het niet op. Met de Nasuclear hoef ik nu alleen nog maar 's morgens een keer goed mijn neus te spoelen en kan ik de hele dag vooruit. Heb ik nu een keer wat meer last of heb het gras gemaaid, spoel ik mijn neus even en heb ik het snel weer onder controle. Dit apparaat en het spoelzout (met xylitol) van de KNO winkel heeft mijn leven veranderd!!!

mooyer Veröffentlicht am 28 Februar 2017 at 19:10

bezit deze ongeveer 2 jaar voldoet prima. geen enkel probleem.

4.85 Sterne basierend auf 7 Bewertungen Kundenmeinung hinzufügen
Hinzufügen
Verwenden Sie Kommas um Schlagworte zu trennen.
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x