Dos Medical
€ 15,75 Incl. btw Excl. Verzendkosten

Helpt bij korstjes, bloedneuzen, na neusoperatie en droog neusslijmvlies.
Dé keuze van de KNO-arts.

Artikelnummer:
NASU15-KNO

NasuMel neuszalf is de nummer 1 neuszalf geadviseerd door KNO-artsen en allergologen

NasuMel is een neuszalf op basis van medicinale honing. Het is een uniek en innovatief Nederlands product dat is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers van Wageningen Universiteit. Het is een CE geregistreerd klasse lla medisch hulpmiddel. Het is een zeer effectieve zalf die uitstekend wordt verdragen. 

Indicaties

  • bij droog, geïrriteerd en/of beschadigd neusslijmvlies, bijvoorbeeld door het gebruik van corticosteroïd houdende neussprays, CPAP (masker bij slaap-apneu) of zuurstofbrilletje
  • om wondjes in de neus te helpen herstellen en korstvorming te voorkomen
  • om bestaande korsten in de neus te verweken
  • om (recidiverende) neusbloedingen te behandelen en te voorkomen
  • na een neusoperatie, om neusslijmvlies te herstellen en korstjes te voorkomen


Wat vinden KNO artsen van NasuMel neuszalf?
'...NasuMel® neuszalf wordt als zeer prettig ervaren. Ik geef het niet alleen ter behandeling van korstjes en irritatie in de neus, maar vooral ook om dit te voorkomen. Het neusslijmvlies is na behandeling met NasuMel® duidelijk rustiger...'
Dr. R. van Weissenbruch – Wilhelmina Ziekenhuis – Assen.

'...Ik heb veel patiënten teruggezien die allen erg enthousiast waren over NasuMel® neuszalf. De patiënten vinden het prettig dat ze NasuMel® onbeperkt kunnen gebruiken. Dankzij NasuMel® worden bij deze patiënten minder bloedneuzen gemeld...'
Dr. B. op de Coul - Jeroen Bosch Ziekenhuis - ’s-Hertogenbosch.

'...Ook bij patiënten met geïrriteerd neusslijmvlies door (langdurig) gebruik van nasale corticosteroïden heb ik erg goede ervaringen met NasuMel® neuszalf...'
Dr. R. Van der Hulst - Ziekenhuis Amstelland – Amstelveen.


Reacties van gebruikers over NasuMel
Twee reacties gekopieerd van een forum:

'...Omdat ik met regelmaat last heb van een bacteriële ontsteking in mijn rechterneusgat, gebruikte ik altijd een antibioticum neuszalf. Dit was niet preventief te gebruiken en als de ontsteking er eenmaal was, kon ik de kapotte binnenkant van mijn neus slechts verzachten met deze zalf; de ontsteking werd niet minder door deze zalf. Op aanraden van de huisarts gebruik ik nu, preventief, NasuMel. De afgelopen 9 maanden helemaal geen ontsteking gehad, normaal gesproken wel gem. 3x per jaar. Dit kan geen toeval zijn...'

'...Al een aantal jaar last van droge neusslijmvliezen met als gevolg iedere dag bloedneuzen, vooral 1 kant was altijd geïrriteerd, Verschillende keren de huisarts geraadpleegd maar die zei alleen dat ik het vet moest houden met vaseline en ook heb ik een keer een andere neuszalf gekregen maar dat hielp ook niet. Via internet las ik over Nasumel. Vanaf de 2e dag ging het al direct stukken beter!! En nu na bijna 3 weken gebruik...bijna geen last meer, het is voor mij echt wonderzalf! Ik kan het iedereen aanbevelen...'

Recent mailde ons een patiënt:

'...Mijn KNO arts adviseerde mij NasuMel. De wondjes in mijn neus waren binnen 3 dagen zo goed als genezen. Perfect!...'

'...Ik vlieg frequent grote afstanden, vaak van en naar maar ook in de VS. Heb altijd last van een droog en geïrriteerd neusslijmvlies. Een vriend wees mij op NasuMel neuszalf. Ben ik gaan gebruiken en werkelijk ongelooflijk: nergens last van. Top product! Had ik tien jaar eerder moeten hebben...'
E.v.R te Arnhem.

linda Geplaatst op 5 September 2020 at 21:19

Door deze zalf van mijn overmatige neusspray gebruik af gekomen! Super zalf. Kan weer vrijer ademen zonder neusspray.

E.H. Luchtmeijer Geplaatst op 22 Januari 2020 at 00:15

Als enthousiast gebruiker van de nasuclair bemerkte ik ook een kleine bijwerking. Het spoelen met zout water, en veelvuldig in de kou buiten zijn, levert kloofjes op rondom de neusgaten. Ook het slijmvlies wordt wat droger dan normaal. Of daar tijdelijk is weet ik niet, echter via de apotheek én op advies van de KNO-arts heb ik Nasumel opgehaald om dit probleem op te lossen.
Resultaat is verrassend. Na twee nachten een zeer dun laagje nasumel aan de binnenzijde van de neus en uitwendig aan de neusgaten was ook dit probleem opgelost. Omdat ik veel onderweg ben en niet thuis slaap gelijk ook de nasofree neusdouche besteld die wat gemakkelijker mee is te nemen. Maar bovenal, de nasuclair in combinatie met een tube nasumel is een fantastische combinatie.
Vorige week complimenten gekregen van de KNO-arts die zeer te spreken was over het gemak hoe ik zo snel kon stoppen (met behulp van de nasuclear) met de agressieve neusspray Xylometazoline. Volgens haar zou Xylometazoline direct uit de vrije verkoop gehaald moeten worden. Ook zij deelde mijn mening dat het zeer verstandig is om een middel als Nasumel te gebruiken in combinatie met spoelen met zout water.
Dat de zakjes zout bij haar bekend waren blijkt wel omdat zij mij het spoelzout met xyllitol adviseerde.

Nanette Nijhof Geplaatst op 15 Juli 2019 at 11:57

Al na één week geen droge korstjes en neusbloedingen meer! Gebruik het nu 1 x om de dag.

Henk de Vries Geplaatst op 26 Mei 2019 at 11:14

Echt top spul! Het geld dubbel en dwars waard. Ik heb al 20 jaar last van veel bloedneuzen, om het jaar naar de kno-arts om de aders in mijn neus weg te branden, wat een redelijke pijnlijke behandeling is. Sinds het gebruik van dit spul, zo'n 3 jaar, nergens geen last meer van.

D.Soetebier-Pals Geplaatst op 4 Februari 2019 at 12:53

NasuMel (R)neuszalf gebruik ik al jaren met succes !Als ik een keer vergeet mijn neusgaten in te smeren heb ik meteen weer last van korsten .

Mijn partner gebruikt de NasuMel (R) neuszalf met succes tegen bloedneuzen .

Marie Geplaatst op 27 December 2018 at 16:27

Fijne, zachte zalf die uitdrogen van de neus voorkomt. Zeer aanbevelenswaardig tijdens herfst-/winterperiode.

j,verheul Geplaatst op 20 Februari 2018 at 12:36

na heftige neus verbloedingen 6keer bij kno arts geweest 3 keer dichtgebrand kreeg ik een antibioticum zalf.
Geen resultaat. Verbloedingen zaten te hoog in de neus deed niets. Bleef verbloedingen houden.
bij onderzoek op internet kwam ik nasumel tegen een wonder middel met een tampon nasumel er op diep om hoog geduwd 3keer per dag nu 10 dagen geen verbloedingen meer.

Rikkert Geplaatst op 23 September 2017 at 09:57

Ik heb altijd erg last van allergieën en daardoor vaak erg geïrriteerd neusslijmvlies. In de herfst en winter vaak een heel droge neus waardoor ademhalen door de neus 's nachts niet of nauwelijks mogelijk was. Omdat ik ook corticosteroïden neusspray gebruik is mijn neus vaak nog droger. Ten einde raad gebruikte ik vaak teveel en te lang neusspray met xylometazoline wat op korte termijn werkte maar op lange termijn m'n problemen alleen maar verergerde. Toen ik Nasumel ging gebruiken merkte ik op dag twee al verschil. M'n neus was niet meer droog. Korsten werden zacht zodat ik ze uit kon snuiten en ik kon vrij ademhalen. Ik gebruik het dagelijks en het heeft geen bijwerkingen. Echt een topproduct!

H. de Vries Geplaatst op 11 Februari 2017 at 00:34

Op advies van mijn KNO arts tijdens een zeer heftige neusverkoudheid gebruikt.
Erg goed, verzachtend en verzorgend produkt. Bracht veel verlichting.

R. Meij Geplaatst op 19 Juni 2016 at 11:23

Na maanden (bijna 1 jaar) heftige ontstekingen aan de bijholten, met vooral de laatste maanden, soms, hevige neusbloedingen, kreeg ik bij toeval een tube NasuMel.
Er werd mij verteld dat ik snel verbetering moest merken, wat ik met een zekere scepsis aanhoorde.
Van mijn KNO-arts was mij Nisita-zalf voorgeschreven, maar dat beviel mij helemaal niet, omdat daardoor de bloedingen verergerden.
Wegens een hartinfarct vorig jaar gebruik ik veel bloedverdunners, dus waren de bloedingen erger dan ze zonder deze medicijnen waren geweest.
Maar na twee dagen gebruik van NasuMel heb ik 's nachts geen bloedneus meer gehad, en overdag slechts twee kleine bloedingen, die eerder werden veroorzaakt doordat ik te ver voorover leunde of bukte zonder door de knieën te gaan.
Ik gebruik nu NasuMel twee maal per dag, na het gebruik van een nasale vernevelaar met medicijnen.
Het is een prettige zalf om te gebruiken, en er is niet veel van nodig, zeker niet als het met een wattenstaafje wordt aangebracht.

Van harte aanbevolen.
R.J.W. Meij - Veenendaal

5 sterren op basis van 10 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x