Menu
EUR

Neusspreiders

Neusspreiders kunnen je helpen jouw neus vrijer te maken om gemakkelijker te ademhalen. Hierdoor kunnen klachten zoals snurken (door de neus) verminderen.

4 Producten
Toon:
NoseWings Neusspreider
NoseWings
Neusspreider
NoseWings zijn magnetische neusspreiders voor een betere ademhaling door de neus...
€24,95 €20,62
 
Breathe Right Neusstrips
Breathe Right
Neusstrips
Met de Breathe Right Clear neusstrips verwijdt je je neusvleugels, waardoor de n...
€17,75 €14,67
 
Airmax Neusspreider (2 stuks)
Airmax
Neusspreider (2 stuks)
Vergemakkelijkt en verbetert het inademen door de neus. Vermindert snurken. Klik...
€13,95 €11,53
 
Nozovent Neusspreider
Nozovent
Neusspreider
De Nozovent neusspreider verwijdt de neusgaten en vergroot daarmee de luchtstroo...
€7,10 €5,87
 
Toon 1 - 4 van 4
Neusspreiders

Wat zijn neusspreiders?

Neusspreiders kunnen je helpen jouw neus vrijer te maken om gemakkelijker te ademhalen. Hierdoor kunnen klachten zoals snurken (door de neus) verminderen.

Een neusspreider breng je in of op je neus aan. Hierdoor wordt de neusingang breder. Zo krijg je beter en meer lucht binnen door je neus. Hiermee verklein je ook de kans dat je door je mond gaat ademen. 

Wanneer gebruik je neusspreiders?

Je kunt neusspreiders voor verschillende redenen gebruiken. Hieronder behandelen we een paar veelvoorkomende redenen.

Neusspreiders bij snurken

Veel mensen gebruiken neusspeiders tegen het snurken. Snurken kan namelijk ook in de neus ontstaan. Door een neusspreider te gebruiken voorkom je een groot deel van de vernauwing. Daarnaast krijg je meer lucht binnen via je neus waardoor je minder gauw door je mond zult ademen terwijl je slaapt.

Neusspreiders bij sport of yoga

Wanneer je sport, wandelt of aan yoga doet kan onprettig zijn wanneer je niet voldoende lucht via je neus binnenkrijgt. Je raakt dan sneller buiten adem en bent geneigd om door je mond te gaan ademen. 

Welke neusspreiders zijn er?

Zoals eerder beschreven zijn er verschillende soorten neusspreiders. Sommige breng je aan op je neus, anderen breng je aan in je neus. 

NoseWings zijn ontwikkeld om de neusademhaling te verbeteren, vooral tijdens de slaap (tegen het snurken), maar ook tijdens sporten en yoga. De NoseWings breng je aan op je neusvleugels. Door de afstotende magneetjes worden je neusvleugels voorzichtig naar buiten gedrukt. Hierdoor wordt de neusingang breder.

De Arimax neusspreider breng je ook aan in de neus. Deze werken op duwkracht. Hierdoor wordt het smalste gedeelte van de neusingang verwijd. 

Neusstrips, zoals Breath Right Clear, zijn eenvoudig toe te passen. Het kan verlichting bieden bij een verstopte neus als gevolg van verkoudheid of allergieën. 

De voordelen van de neusademhaling

Ademhalen door je neus is gezonder dan ademhalen door je mond. Maar, waarom?

Door lucht via je neus in te ademen zorg je er voor dat de lucht wordt gefilterd, hierdoor krijg je minder stof of virussen binnen. Ook wordt de lucht vochtiger en warmer en drogen de slijmvliezen in je mond niet uit. Ook is het postuur van mensen die door hun neus ademhalen vaak beter.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!