Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid
Op alle bestellingen via deze webwinkel zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke mededeling dan wel goedkeuring door kno-winkel.nl worden afgeweken. Deze voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet of de verkoopovereenkomst.

Voorraad
Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt, kan het voorkomen dat -door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden- een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzigingen voorbehouden.

Prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief btw.
Typ-, druk- en prijsfouten voorbehouden.

Orderbevestiging
De webwinkel heeft het recht bestellingen te weigeren.

Levertermijn en maximale levertijd
Bestellingen die op werkdagen voor 12.00uur worden ontvangen en betaald, worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen buiten werkdagen om worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Als u langer dan 10 dagen moet wachten op het bestelde artikel, dan heeft u de mogelijkheid de overeenkomst kosteloos te verbreken. Het eventueel betaalde bedrag wordt dan terugbetaald.

Verzendkosten
Voor brievenbuspost in Nederland geldt 2,40 verzend- en orderkosten en voor pakketpost € 4,95. Voor brievenbuspost naar België en Duitsland rekenen wij € 3,85 verzend- en orderkosten en voor pakketpost € 6,95. Andere landen is op basis van geldende tarieven vanuit Nederland.

"Niet goed, geld terug" regeling
KNO-winkel.nl/ NKO-winkel.be is er om u te helpen, niet om u producten te verkopen waar u niets aan heeft. U mag een product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Mits het product ongeopend/ ongebruikt met alle toebehoren, in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd ontvangt u het aankoopbedrag + verzendkosten terug. * met uitzondering van de Oniris anti-snurkbeugel.

Retourzending

Om hygiënische redenen kunnen de volgende neusdouches niet worden geretourneerd:

- Rhino Horn
- Rhinicur (tenzij de seal er omheen nog volledig intact is)
- Nasopure
- Nasofree
- Nasuclear

Dit geldt ook voor medicijnjets/ vernevelkamers t.b.v. de diverse vernevelaars, mits deze nog zijn verpakt in het originele folie.
Ook oordoppen en neusspreiders zijn uitgesloten van retourgarantie.

U dient bij een retourzending - ook tijdens de garantieperiode - altijd zelf de verzendkosten voor het terugsturen naar KNO-winkel.nl te betalen. Deze verzendkosten ontvangt u niet terug. U kunt het product ook afgeven op ons adres in Heteren.
Als u een product terugstuurt, bent u verantwoordelijk voor het risico van het terugsturen - schade of zoekraken -. Bewaart u daarom altijd uw verzendbewijs of als het een duurder product is, stuurt u het dan aangetekend of verzekerd terug.
Als u een product wilt terugsturen, neemt u dan eerst even contact op met om onze klantenservice. Wij kunnen u het juiste retouradres geven en tevens weten wij dan dat uw retourzending er aankomt. Dat zorgt ervoor dat de afhandeling en terugbetaling sneller verloopt.
Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag meestal binnen 14 werkdagen retourneren, maar in ieder geval altijd binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen.

Betaling
Bij de kno-winkel.nl betaalt u via iDEAL (NL), Mr. Cash (B), PayPal, giropay (D), SOFORT banking (D). Indien dit niet mogelijk voor u is, neem dan contact op met onze klantenservice: +31 (0)85 773 20 80.of door het bedrag over te maken naar onze bankrekening. PayPal, iDEAL, Mr. Cash, giropay en SOFORT Banking zijn betaalmethoden op internet waarmee u veilig, gemakkelijk en betrouwbaar uw aankopen doet. iDEAL, Mr. Cash, griopay en SOFORT banking zijn gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u afrekent in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij de betaling wordt het aankoopbedrag direct van uw betaalrekening afgeschreven. Betaalt u via PayPal dan berekenen wij € 1,50 extra aan order- en verzendkosten.

Buitenlandse betalingen
Wanneer u vanuit het buitenland problemen ondervindt met het betalen via iDEAL, dan kunt u het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN: NL08 RABO 013 51 30 417. U dient bij betaling vanuit buiten NL ook de BIC code, zijnde RABO NL2U in te vullen. Vermeld ook duidelijk het ordernummer en uw naam/adresgegevens. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling verzonden.

Geschillen
Alle geschillen van welke aard ook, die een aan deze voorwaarden onderworpen overeenkomst betreffen of daarmee verband houden, zullen aanhangig gemaakt worden voor de bevoegde Nederlandse rechter. Nederlands recht is van toepassing.

Versie: 15 april 2020.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x