Menu
EUR
RhinoBlock® allergieblokker.  Neuszalf die direct beschermt bij hooikoorts

RhinoBlock® allergieblokker. Neuszalf die direct beschermt bij hooikoorts

Het is weer lente. De groene blaadjes zijn weer zichtbaar en alles komt weer tot leven. Een prachtig gezicht, maar… Voor mensen met hooikoorts heeft het ook een keerzijde. De mooie bloemen in het gras en de bloeiende bomen en struiken laten namelijk stuifmeel (=pollen) los.

Hooikoorts

Bij het inademen nestelen deze pollen op ons neusslijmvlies. Bij iemand die allergisch is leidt dit tot ontstekingsreacties in het neusslijmvlies. Er ontstaan klachten als een jeukende neus, niezen, verstopte neus, loopneus, permanent gevoel van verkoudheid. Vaak leiden deze symptomen tot hoofdpijn, slechter slapen en daardoor tot concentratieverlies en vermoeidheid.

Gelukkig kunt u met eenvoudige hulpmiddelen allergieklachten verminderen. Zoals een neusdouche met nasaal spoelzout om de allergenen (=stofjes waarvoor je allergisch bent) weg te spoelen. Maar óók vooraf kunt u iets doen om zo min mogelijk klachten te ervaren.

Pollen op het neusslijmvlies

De hooikoortsklachten komen dus op wanneer pollen zich op het neusslijmvlies kunnen nestelen. Om dit te voorkomen kun je RhinoBlock gebruiken. RhinoBlock® is een neuszalf die uw neusslijmvlies beschermt tegen pollen en huisstofmijt. Door deze beschermlaag, krijgen pollen minder kans. Minder pollen op het neusslijmvlies, betekent minder allergieklachten. 

 RhinoBlock® is gemaakt op basis van zuivere, witte vaseline en zuivere honing. Het bevat geen medicatie die versuft of slaperig gevoel geeft. Én werkt direct. Wel zo fijn als je net van plan was te gaan sporten in de buitenlucht!

Rhinoblock aanbrengen

Het aanbrengen van de Rhinoblock® gaat heel eenvoudig.

  1. Doe een klein beetje RhinoBlock® op het puntje van uw vinger (gebruik eventueel een handschoentje)
  2. Breng de zalf aan in de neusvleugel
  3. Smeer de zalf uit door uw neusvleugels licht te masseren
  4. Herhaal dit twee keer per dag ( bij extreme klachten mag dit vaker zijn)

TIP: Spoel eerst uw neus met de Nasofree neusdouche en Dos Medical nasaal spoelzout voor u de Rhinoblock® aanbrengt op het neusslijmvlies. Zo spoelt u het vieze slijm – een voedingsbodem voor bacteriën – uit de holtes weg. Zo begint u met een schone neus.

Dr. Roovers, allergoloog in Elisabeth-Twee Steden ziekenhuis in Tilburg vertelde ons: '...Allergieblokkers leggen een beschermlaag op het neusslijmvlies waardoor zich minder allergenen (stofjes waar iemand allergisch voor is) op het neusslijmvlies nestelen.

Goed wetenschappelijk onderzoek bij patiënten met zowel hooikoorts als chronische allergische bovenste luchtwegklachten toont aan dat allergieblokkers zoals Rhinoblock® Neuszalf de allergische klachten significant doet afnemen...'.

De zalf is goedgekeurd voor alle leeftijden, dus óók voor uw baby of peuter.

Bekijk Rhinoblock in de webshop


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen