€ 87,50 Incl. btw Excl. Verzendkosten

Oniris Startset is inclusief reinigingsproducten.

Artikelnummer:
oni-combi32

Voor de duurzaamheid van de Oniris en om bacteriën te elimineren en vreemde luchtjes tegen te gaan, is een adequate reiniging van uw anti-snurkbeugel belangrijk.

Deze startset bevat de Oniris anti-snurkbeugel (MRA) én alles wat u nodig heeft voor een goede reiniging van de Oniris anti-snurkbeugel. De Oniris startset bevat:

  • 1 verpakking Oniris anti-snurkbeugel (met twee maten: standaard en large)
  • 1 tube Nitradine tandpasta voor anti-snurkbeugel (gebruik: dagelijks)
  • 32 Nitradine reinigingstabletten (gebruik: 2 x per week)
  • 1 GRATIS Nitradine 'Beugel-Bakje' waarin u uw Oniris reinigt als u schoonmaakt met reinigingstabletten

De ONIRIS® anti-snurkbeugel (MRA) is dé keuze van de KNO arts als het gaat om een 'boil and bite' anti-snurkbeugel. De goede effectiviteit en het individueel op maat te maken van deze anti-snurkbeugel zijn de belangrijkste redenen om hiervoor te kiezen. Bovendien geldt EEN UNIEKE GARANTIE: NIET GOED, GELD TERUG! Deze innovatieve en gepatenteerde anti-snurkbeugel (ook mandibulair repositie apparaat of kortweg MRA genoemd) maakt u zelf heel gemakkelijk op maat. Het is een anti-snurkbeugel die lijkt op een gebitsbeschermer tijdens het sporten en dat voorzichtig de onderkaak in een voorwaartse positie tijdens de slaap kan houden. Zodoende wordt de passage van lucht door de keelholte vergemakkelijkt en worden verschijnselen van een obstructie die snurken en milde tot matige slaap-apneu veroorzaakt, voorkómen.



Diverse klinische studies tonen aan dat deze techniek werkt. De Oniris® anti-snurkbeugel is het enige apparaat dat de patiënt een instelling op maat en volledige bewegingsvrijheid biedt. Resultaat: een daadwerkelijke oplossing tegen snurken en milde tot matige slaapapneu. 

Dankzij de ONIRIS® anti-snurkbeugel (MRA) kunt u 

  • eindelijk stoppen met snurken en uw partner weer genieten van zijn/ haar slaap
  • uw milde tot matige slaapapneu behandelen
  • uw gezondheid verbeteren door de effecten van het snurken en slaapapneu te verminderen
  • uw vitaliteit herstellen en zich minder moe voelen
  • en...NIET GOED, GELD TERUG. Zo kunt u de Oniris zelf proberen. Deze unieke garantie geldt tot 14 dagen na uw aankoop.


Makkelijk op maat te maken door het 'boil and bite-principe'
De ONIRIS® anti-snurkbeugel (MRA) kunt u heel gemakkelijk zelf op maat maken volgens het 'boil and bite' principe. U verwarmt de Oniris® in heet water waardoor deze zacht wordt, laat de beugel even afkoelen en bijt in de beugel. Uw gebitsafdruk wordt gemaakt en de Oniris past u perfect! Dit werkt heel makkelijk en is - indien nodig - meerdere keren uit te voeren. De enige voorwaarde voor gebruik van de Oniris anti-snurkbeugel is dat u zowel in de onder- als bovenkaak tenminste 8 tanden en/of kiezen heeft.  

Via onderstaande video kunt u zien hoe makkelijk dat gaat:

De Oniris® anti-snurkbeugel brengt de onderkaak in een licht vooruit staande positie waardoor de bovenste luchtweg meer ruimte krijgt. Doordat de luchtweg open blijft zal de druk van de ingeademde lucht afnemen, het snurken zal verminderen of helemaal verdwijnen. De mate van de vooruit staande positie bepaalt u zelf met de meegeleverde afstandhouders. U begint met maat 1. Snurkt u dan nog, gaat u over naar maat 2 etc. net zolang totdat u niet meer snurkt. Dan heeft u voor u de juiste maat. 

Met de ONIRIS® kunt u uw mond normaal open- en dichtdoen, ademen, drinken en praten, terwijl het apparaat op zijn plaats blijft zitten. 

Wat vinden klanten van de Oniris

‘…De Oniris anti-snurkbeugel bevalt mij uitstekend. Als OSAS-patiënt en forse snurker heb ik reeds diverse anti-snurkbeugels gebruikt. De één vond ik altijd los in bed terug, de ander werd snel vies en ze waren allemaal (te) duur. De Oniris blijft goed zitten, het materiaal is na 1,5 jaar nog steeds helder en bovendien is de Oniris zeer betaalbaar. Als ik de consumentenbond was zou ik de Oniris als ‘beste koop’ kwalificeren. Echt een aanrader…’
J.G. Mol, MD, KNO-arts

...De Oniris wordt gebruikt door mijn man. Na jarenlang diverse producten te hebben geprobeerd, is het resultaat met de Oniris echt ongelooflijk. Wij zijn heel blij dat de Oniris zo goed werkt...’, mevr. E.B. te Oud Vossemeer. 

'...Een familielid heeft de Oniris gebruikt en....geen gesnurk meer. Ik ben overtuigd...' KNO arts te Utrecht.

'...Ik zeg top (!) product. Makkelijk op maat te maken. Geen gesnurk meer en vriendin ook heel erg blij...' J.W.P. te Utrecht.

Jos van Rijsewijk Geplaatst op 29 Januari 2018 at 09:09

Dit product sinds enige weken in gebruik en waarachtig, het helpt. Nadat ik de laatste weken ontzettend hard snurkte en daardoor mijn echtgenote uit de slaapkamer deed verbannen wat ook haar nachtrust koste heb ik dit product besteld. Het enige nadeel vind ik dat de afstandhoudertjes gemakkelijk los kunnen laten tijdens het monteren. Heb je dit eenmaal in je mond dan blijft het goed zitten.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x