Menu
0
24Sep2021
Al uw vragen over de snurkbeugel beantwoord

Al uw vragen over de snurkbeugel beantwoord

U of uw partner snurkt. Nu vraagt u zich af of een anti-snurkbeugel daar een goede oplossing voor is. Alle antwoorden die u zoekt, vindt u op deze pagina:

Wat is een snurkbeugel?

Een snurkbeugel (voluit: anti-snurkbeugel) zorgt ervoor dat er meer ruimte in uw keel ontstaat waardoor u (of uw partner) minder snurkt. Daarnaast helpt zo’n beugel ook bij lichte tot matige slaapapneu. Er zijn verschillende soorten op de markt, die ook op verschillende manieren werken.

Werkt een snurkbeugel?

Ja, een goede snurkbeugel werkt precies zoals beloofd. Dat geldt in ieder geval voor degene die wij verkopen: de Oniris anti-snurkbeugel. De werking daarvan is bewezen in diverse klinische studies. Bovendien is deze op maat af te stellen. Ook biedt de Oniris volledige bewegingsvrijheid. U of uw partner heeft er dus geen last van tijdens het slapen.

Wat doet een snurkbeugel precies?

De anti-snurkbeugel houd voorzichtig de onderkaak in een voorwaartse positie. Het effect daarvan is dat de doorstroom van lucht door de keelholte beter gaat. Daardoor wordt de lucht niet langs de stembanden ‘geperst’. Zo voorkomt de beugel dat u of uw partner gaat snurken.

Welke is de beste anti-snurkbeugel op de markt?

Het is onmogelijk om de ‘beste’ snurkbeugel aan te wijzen; er zijn er velen op de markt. Maar er zijn wel beugels waarvan de werking is bewezen. Zoals van de beugel die wij verkopen: de Oniris.

Let daarnaast op de beoordelingen van mensen die de beugel al gebruiken. Die geven een goede indicatie van de effectiviteit van het product. 

Heeft een snurkbeugel bijwerkingen?

Ja, een snurkbeugel heeft enkele bijwerkingen. Vooral wanneer u de beugel pas net gebruikt. Deze gelden gelukkig lang niet voor iedereen, en kunnen ook verdwijnen wanneer u het product langer gebruikt. De bijwerkingen zijn:

  • Droge mond
  • Veel speeksel
  • Gevoelige tanden/kiezen
  • Gevoelig tandvlees
  • Gevoelige kaak en/of kauwspieren
  • (tijdelijke) Kleine verandering van de stand van uw gebit

Wat kost een snurkbeugel?

Er zijn snurkbeugels in allerlei prijsklassen. De Oniris, die wij verkopen, is verkrijgbaar vanaf €62,50. Daarvoor krijgt u een beugel waarvan de werking bewezen is. Bovendien mag u deze 30 dagen uitproberen met niet-goed-geld-terug-garantie.

Welke verzekering vergoed een snurkbeugel?

MRA-beugels die op maat worden gemaakt door de tandarst of specialist worden volledig vanuit de basisverzekering vergoed. Maar let op: die vergoeding krijgt u alléén als een arts de diagnose OSAS (Obstructief SlaapApneu-Syndroom) heeft vastgesteld. Houd ook rekening met uw eigen risico.

Wanneer u deze diagnose niet heeft gekregen kunt u kiezen voor een MRA-beugel zoals de Oniris.

Waar is de Oniris-snurkbeugel te koop?

U kunt op deze website de Oniris-snurkbeugel kopen.

Bekijk al onze producten tegen snurken

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.