€ 74,55 Incl. btw Excl. Verzendkosten

De beste manier om medicatie toe te dienen bij neusbijholtenontsteking en neuspoliepen.

Artikelnummer:
VERN06

'Portable' en 'Portable SPRINT' KNO nasale vernevelaar

De KNO nasale vernevelaar 'Portable' en 'Portable SPRINT' zijn technisch identiek. Ze zijn beide draadloos te gebruiken. Het enige verschil is dat de 'Portable' een oplaadbare batterij bevat en met een oplader wordt geleverd. De 'Portable SPRINT' werkt uitsluitend op batterijen.

KNO artsen geven bij de behandeling van patiënten met (chronische) neusbijholtenontsteking of neuspoliepen steeds vaker de voorkeur aan verneveling van medicijnen via de neus in plaats van druppels of spray. De combinatie van juiste druppelgrootte en optimale luchtdruk van de KNO nasale vernevelaar ‘Portable/ Portable SPRINT’ zorgt ervoor dat de voorgeschreven medicatie optimaal wordt verdeeld en diep doordringt in neus- en neusbijholten met als doel verstoppings-, druk- en pijnklachten (snel) te laten afnemen.

Hoewel neusspoelen met een NasoFree of NasuClear neusdouche effectiever is, kunt u de ‘Portable/ Portable SPRINT’ ook toe passen voor de verneveling van alleen nasaal spoelzout. Daarmee reinigt u uw neus en neusbijholten.

Als u Flixonase® (fluticason) gaat vernevelen, adviseren wij u om ook onze Bel-Air nasaal spoelzoutampullen van 3 ml. te bestellen. Het volume van een ampul Flixonase is te gering om te vernevelen. Daar moet u circa 3 ml. nasaal spoelzout aan toe voegen. Deze ampullen hebben precies dat volume.

Als reserveonderdeel of indien andere familieleden ook de 'Portable/ Portable SPRINT' willen gebruiken, kunt u, om onderlinge besmetting te voorkomen, extra medicijn-jet's bestellen.


Reactie van een KNO-arts over de 'Portable/ Portable SPRINT'
'...ik heb al veel enthousiaste reacties van patiënten ontvangen. Mensen hebben er echt baat bij...'

Reacties van patiënten
'...Ik ben mijn KNO-arts erg dankbaar dat zij mij de KNO nasale vernevelaar heeft aangeraden, ik ben er erg blij mee. Een aanrader...' mevr. H. te Doornenburg

'...Ik heb er ook heel veel baat bij. Ik voel mij zoveel beter sinds ik de kno nasale vernevelaar gebruik. Maar na meer dan een jaar gebruikt te hebben, had ik het idee dat de kno nasale vernevelaar niet meer zo goed vernevelde. Ik heb contact opgenomen en gelijk een top service gehad (de medicijn-jet moest worden vervangen) ...Echt geweldig!  'mevr. H.W. te Amsterdam

'...Voordat ik via de K.N.O. arts de vernevelaar kreeg aangeraden, had ik 3 a 4 keer een antibioticum nodig. Die problemen zijn nu opgelost...' J.D. te P

Gebruik bij het vernevelen altijd nasaal spoelzout 

Hieronder vindt u een video-uitleg over de KNO nasale vernevelaar

Reinig uw neus(bijholten) met nasaal spoelzout voorafgaande aan het vernevelen 

Wanneer u last heeft van chronische neusbijholtenontsteking is belangrijk om uw neusbijholten te reinigen voordat u de medicatie gaat vernevelen. De medicatie komt dan terecht op een schoon neusslijmvlies. Dit bevordert de werkzaamheid van het medicijn. U spoelt uw neus(bijholten) het beste met de NasoFree of NasuClear neusdouche en Dos Medical nasaal spoelzout met xylitol.
 
'...Spoelen met nasaal spoelzout met xylitol, het antibacteriële middel dat ook is terug te vinden in sommige suikervrije kauwgom, helpt beter dan spoelen met zout water bij chronische rhinosinusitis (=neusbijholtenontsteking). Doordat dit spoelmiddel een lekker mintluchtje heeft, geeft het ook een frisser gevoel dan spoelen met zout water...' Prof. Dr. W. Fokkens, KNO-arts, AMC Amsterdam.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x