Menu
EUR
NasuClear ™ electric nasal irrigator
(21)
NasuClear ™ electric nasal irrigator

NasuClear ™ electric nasal irrigator

€49,95 Incl. tax
Out of stock

Electric nasal irrigator for optimal cleaning of your nose and paranasal sinuses. Read more.Product description

 

By applying a generous amount of 160 ml nasal rinse salt using a normal, gentle or pulsating spray through the nose, the NasuClear ™ nasal irrigator cleans your nose and sinuses optimally. The power of the pulsating beam is precisely tailored for use in the nose. It helps to reduce or prevent complaints such as stuffy nose, headache, insomnia due to the common cold, paranasal sinus infection and inhalation allergy (pollen, dust mites, animal dander). Your ENT specialist can also advise NasuClear ™ nasal irrigator after surgery or an outpatient visit.

The NasuClear ™ nasal irrigator is an innovation in cleaning your nose and paranasal sinuses. Other pulsed beam devices are often larger, more expensive and should almost always be connected to the mains when in use. With the NasuClear ™ nasal irrigator you will not be bothered there. This works with a charger and is therefore wireless and very easy to use anywhere. You are not limited by an electrical cord. You decide where you want to use the NasuClear ™ nasal irrigatior. You quickly breathe a sigh of relief.

Also perfect for children or seniors for whom a 'squeeze-nasal irrigator' is difficult to handle.

TIP : use Dos Medical nasal rinse saline or Dos Medical xylitol nasal rinse saline to clean your nose (sinuses). In contrast to 'table salt', 'Dead Sea salt' etc., the nasal rinsing saline from Dos Medical, in collaboration with ENT doctors, has been specifically developed for use in the nose.

Reviews

4.6/5
4.6 stars based on 21 reviews
21 reviews
Emiel
Posted on 2 March 2024 at 15:14

Prima apparaat alleen regelmatig komt het voor dat de aanzuigslang in het reservoir zich vastzuigt aan de bodem middels het witte zeefje. dat is dus net iets te lang.

Reactie KNO-winkel.nl:
Beste Emiel,

Bedankt voor uw review! Fijn dat u over het algemeen tevreden bent. Wat betreft de issue waarbij het slangetje zich vasthoudt hebben wij contact gehad. U heeft aangegeven dat het probleem hierdoor is opgelost.

Vriendelijke groet,
KNO-winkel.nl

Nancy
Posted on 2 November 2023 at 09:51

Er staat hier dat je het klepje zo min mogelijk moet gebruiken en de vulopening aan de bovenkant moet gebruiken??? Waarom is dat klepje bedacht? Ik gebruik altijd het klepje. Bovendien gaat het reservoir er moeilijk af. Ik vind het erg onhandig dat je , enkel als je het apparaat oppakt vrijwel direct met de vinger op het knopje zit, waardoor deze dus altijd ongewenst aan gaat. Hij werkt goed maar kwa uitvoering kan het een stuk beter.

Reactie KNO-winkel:
Bedankt voor uw review. Fijn dat u vindt dat de neusdouche goed werkt. Wel vinden we het vervelend te lezen dat u over het product in gebruik minder tevreden bent. Wij kunnen helaas niet zeggen waarom de fabrikant dat klepje heeft bedacht. Wanneer iemand in staat is de handen goed te gebruiken is het waterreservoir over het algemeen makkelijk van de NasuClear naar beneden toe af te schuiven en dan bij de opening aan de bovenkant te vullen. Echter ieder zijn/haar voorkeur. Het klepje is namelijk alleen maar van plastic/kunststof, ook de “pootjes” waar dit aan vast zit. Het is hierom fragile is en snel kan afbreken. Vandaar het advies om het waterreservoir dan ook niet via het klepje maar via de bovenkant van het waterreservoir te vullen.

Vriendelijke groet,
KNO-winkel

RB
Posted on 20 July 2023 at 16:47

Heb veel baat bij de neusdouche. Blij dat ik ‘m heb. Tip om het kwetsbare scharniertje van het klepje heel te houden: voorkom weerstand bij dichtdoen van het klepje. Weerstand zorgt voor druk op en daardoor snelle slijtage van het fragiele scharniertje van het klepje. Voordat je het klepje dichtdrukt, haal eerst even een van je vingers over een stuk zeep en daarna over de kering (ringetje van rubber) van het klepje. Het klepje kan dan zonder noemenswaardige weerstand dicht gedrukt worden.

Reactie KNO-winkel:
Beste RB,

Bedankt voor het delen van je ervaring en je tip! Wij adviseren ook wel om dit klepje zo min mogelijk te gebruiken en de vulopening aan de bovenkant te gebruiken. We wensen je veel profijt van de neusdouche.

Vriendelijke groet,
KNO-winkel

Marcel
Posted on 26 December 2022 at 12:57

Aanrader. Mijn eerste elektrische neusdouche vier jaar geleden gekocht. Ik gebruik deze voor de zeer effectieve behandeling van chronische ontstekingen van de holtes. De keiharde toeter in mijn hoofd is afgenomen tot een kleine ruis en op goede dagen helemaal geen herrie in mijn hoofd. Ik spoel dagelijks (minimaal eenmaal per dag, bij last soms iets vaker). Zojuist een nieuwe besteld; oude werkt nog prima maar begint wel gebruikssporen en aanslag te vertonen. De oude houd ik als backup. Aanrader voor mensen met sinusklachten.

o.p.steketee
Posted on 15 August 2022 at 18:19

Goed apparaat. Inderdaad zoals anderen ook beschrijven gaat het vuldopje los, maar met een beetje goed aandrukken sluit het nog goed af. Heb het apparaat al 2 jaar en voldoet nog steeds. Kan alleen niet tegen van hoogte vallen, maarja wat wel. Kortom: een goed en fijn apparaat. Ik gebruik het in combinatie met de blauwe NasoFree beker. Gaat uitstekend. Beide aanraders dus.

Marcella
Posted on 11 April 2021 at 20:30

Prima douche, je kunt de holtes veel beter uitspoelen dan ooit met een handdouche kan. Waar ik wel van baal is dat een van de "pootjes" van het sluitklepje is afgebroken bij normaal gebruik. Nu moet ik het klepje aandrukken en zorgen dat het niet verdwijnt in het riool.

Imelda Wilbrink
Posted on 4 December 2020 at 16:53

fantastisch ! de neusdouche is inderdaad een verademing na die plastiek handmatige dingen. ik gebruik 'm nu sinds juni 2020, als ik erg last heb van de steeds terugkerende vieze geur, gebruik ik 'm wel 3 tot 4 x per dag. helaas lekt het vuldopje wel als de neusdouche op het aanrecht klaar staat voor gebruik. (dat is wel een minpuntje) ik heb er maar een elastiek omheen geklemd, zodat de vuldop goed wordt dicht gedrukt.

L.
Posted on 28 November 2020 at 16:40

Ik vind deze neusspoeling heel goed werken, veel fijner dan handmatig, het is constant en het helpt goed tegen chronische sinusitis. Hij werkt zo goed dat ik nu, in het 3e jaar, ook de 3e nasuclear ga bestellen! Want wat ik blijkbaar op de koop toe moet nemen is dat hij wel met een jaar stuk gaat. Al heel snel gaat iedere keer het klepje stuk van het reservoir. Maar, ja, dat is vervelend maar het is er ook los op te drukken en blijft dan wel redelijk zitten. Maar na een jaar is nu al 2 keer, de aansluiting bij de spuitmond kapot gegaan. En daar kun je niets lijmen of plakken. Dus de constructie is niet zo geweldig van dit apparaat. Maar het effect wel, dus vandaar dat ik wéér, na ongeveer 2 jaar, een nieuwe, 3e nasuclear bestel.

CMvM
Posted on 18 October 2020 at 12:43

Het fragiele klepje is inderdaad fragiel maar “ uiteindelijk los” Is het mogelijk om het waterreservoir van de neusdouche nog steeds af te sluiten.
Ben nog steeds blij met de elektrische neusdouche, blijft een verademing en werkt veel grondiger dan de plastic spuitflesjes

Annelies
Posted on 19 August 2020 at 12:12

Na 3 jaar de knijpfles gebruikt te hebben, deze week overgegaan naar de elektrische neusdouche. Wat een verademing, het werkt grondig, snel met verbluffend goed resultaat. Ik ben echt heel blij met deze overstap. Wel maak ik me wat zorgen over het fragiele klepje van het waterreservoir.....

CFM
Posted on 3 August 2020 at 20:32

Handig in gebruik en hopelijk gaat het mijn (onverklaarbare) klachten verminderen. Snelle levering! Het is mij nog niet duidelijk of het de vernevelaar erbij nodig is. Ik ga nog contact opnemen met de KNO-winkel hierover, nu ik in de andere reacties lees dat ze meedenken.

Eef KRAAYKAMP
Posted on 23 April 2020 at 20:45

Ook ik ben zeer tevreden met de NasuClear heb diverse knijpflesjes gebruikt maar dit is veel beter.
Heb al 6 jaar bijholte problemen 3 keer geopereerd maar niets helpt.
Met Xilitol spoelzout en op de pulseer stand werkt bij mij het best.
Het vulopening is bij mij ook al stuk gegaan dat is erg jammer dat had beter gekund.

Fabian
Posted on 10 April 2020 at 11:34

Kocht enige tijd geleden de NasuClear elektrische neusdouche. In combinatie met Xylitol spoelzout minder neusklachten, vooral in het allergieseizoen. Snelle en correcte levering! Zeer tevreden met mijn aankoop!

Conny
Posted on 10 February 2020 at 17:38

Ik gebruik de nasuclear nu ongeveer een jaar.
Ik heb zeer veel last van allergieen,daardoor zitten mijn holtes vaak vol.
Sinds ik de nasuclear gebruik heb ik beduidend minder last!
Zeer handig in gebruik.
Enig minpuntje is dat het klepje onder bij het waterreservoir zeer kwetsbaar is en al afgebroken is.
Ook is het af en toe lastig om het goed te sluiten.
Verder zeer tevreden!

Nancy Buurman
Posted on 4 February 2020 at 10:18

Het werkt prima waarvoor het bedoelt is ik gebruik deze al jaren. Ik vind het ontwerp echter wat minpunten hebben. Het knopje zit op een dusdanige plaats dat je het apparaat oppakt dat deze direct aangaat, erg irritant. Tevens zou ik het handiger vinden dat de instellingsknop geheel apart zit van de aan/uit knop. Het is maar even een tip. Verder is bij één van de apparaten (ik heb er 2) op onduidelijke wijze het klepje afgebroken (is niet een heel sterke constructie) en blijkt het apparaat ook slecht tegen heet water te kunnen (Intern) Want de eerste lekt enigszins na het reinigen met heet water.

Egbert Luchtmeijer
Posted on 16 January 2020 at 00:34

Na een tijdje met een Rhinohorn te hebben gespoeld (met Dos Medical Xylitol spoelzout) was ik dermate enthousiast over het resultaat dat ik heb besloten de Nasuclear te bestellen. Ik moet eerlijk zeggen dat het even wennen was maar wat een perfecte neusdouche! Ik gebruik hem in de pulse-stand en het gebruiksgemak is heel hoog. Ook de vlotte support via e-mail met Jos Paasse verraste mij in positieve zin. Goede tips voor het gebruik.
Ik heb vier jaar lang een vrij agressieve neusspray gebruikt waardoor ik om de haverklap een bloedneus had. Ik combinatie met bloedverdunners is dat een ramp en heeft mij menig nacht uit mijn slaap gehouden.
Nu met nasaal spoelzout al vijf dagen geen neusspray gebruikt en ook bij een nachtelijke verstopte neus is het een kleine moeite om met de nasuclear weer vrij te kunnen ademen.
Aanvankelijk kon ik niet geloven dat een mens zoveel bloedstolsels kan ophopen in de neusholtes, veroorzaakt door neusspray. Door het gebruik van het spoelzout met Rhinohorn, en nu met de nasuclear zijn de neusholtes inmiddels schoon (volgens de K.N.O-arts die ik de holtes heeft gekeken.
Ik kan alleen maar zeggen dat de Nasuclear in combinatie met Dos Medical Xylitol een gouden keuze is geweest en kan het iedereen adviseren.
Zoals het nu lijkt voor mij geen verstopte neus meer.
Wat betreft de hooikoorts waarmee ik ieder jaar in hevige mate wordt geplaagd heb ik ook goede hoop dat dit tot het verleden behoort.

Robin Keizer
Posted on 14 December 2018 at 15:48

Ik had eerst de nasofree, echter vond ik het handmatig knijpen niet echt heel erg fijn. Dus in overleg met KNO winkel de NasuClear aangeschaft. Deze neusdouche is echt fantastisch, ik heb 3 maanden geleden een neuscorrectie gehad en gebruik deze douche echt elke dag. Het geeft zo'n fris gevoel en het ademen door de neus is veel frisser. Echt een aanrader voor iedereen!

E. Van Boxtel
Posted on 17 March 2018 at 17:20

Ik heb een proefmodel gehad. Dus een van de eersten. Het bevalt me zeer goed. Ik heb hem al een lange tijd dus mocht deze kapot gaan dan koop ik meteen een nieuwe. Handig in gebruik en werkt uitstekend. Zeker voor mij , want ik heb reumatische handen. Zeer aanbevolen.

robert heerkes
Posted on 13 June 2017 at 22:05

heel goed ik kan niet meer zonder ik heb astma en allergie zwaar huismijt /pollen
Robert heerkes Assen

John Verbruggen
Posted on 24 April 2017 at 16:22

Voor het gebruik van de Nasuclear had ik een chronische sinusitus en was ik de hele winter aan het stomen en was chronisch moe. Twee operaties aan mijn neus verlichten de klachten wel, maar losten het niet op. Met de Nasuclear hoef ik nu alleen nog maar 's morgens een keer goed mijn neus te spoelen en kan ik de hele dag vooruit. Heb ik nu een keer wat meer last of heb het gras gemaaid, spoel ik mijn neus even en heb ik het snel weer onder controle. Dit apparaat en het spoelzout (met xylitol) van de KNO winkel heeft mijn leven veranderd!!!

mooyer
Posted on 28 February 2017 at 19:10

bezit deze ongeveer 2 jaar voldoet prima. geen enkel probleem.

Do you have questions about this product?
We can be reached on weekdays between 09:00 and 16:00 for advice at 085-773 2080 or via [email protected]
Do you have questions about this product?
We can be reached on weekdays between 09:00 and 16:00 for advice at 085-773 2080 or via [email protected]

Recently viewed

Specifications

4.6/5
4.6 stars based on 21 reviews
21 reviews
Emiel
Posted on 2 March 2024 at 15:14

Prima apparaat alleen regelmatig komt het voor dat de aanzuigslang in het reservoir zich vastzuigt aan de bodem middels het witte zeefje. dat is dus net iets te lang.

Reactie KNO-winkel.nl:
Beste Emiel,

Bedankt voor uw review! Fijn dat u over het algemeen tevreden bent. Wat betreft de issue waarbij het slangetje zich vasthoudt hebben wij contact gehad. U heeft aangegeven dat het probleem hierdoor is opgelost.

Vriendelijke groet,
KNO-winkel.nl

Nancy
Posted on 2 November 2023 at 09:51

Er staat hier dat je het klepje zo min mogelijk moet gebruiken en de vulopening aan de bovenkant moet gebruiken??? Waarom is dat klepje bedacht? Ik gebruik altijd het klepje. Bovendien gaat het reservoir er moeilijk af. Ik vind het erg onhandig dat je , enkel als je het apparaat oppakt vrijwel direct met de vinger op het knopje zit, waardoor deze dus altijd ongewenst aan gaat. Hij werkt goed maar kwa uitvoering kan het een stuk beter.

Reactie KNO-winkel:
Bedankt voor uw review. Fijn dat u vindt dat de neusdouche goed werkt. Wel vinden we het vervelend te lezen dat u over het product in gebruik minder tevreden bent. Wij kunnen helaas niet zeggen waarom de fabrikant dat klepje heeft bedacht. Wanneer iemand in staat is de handen goed te gebruiken is het waterreservoir over het algemeen makkelijk van de NasuClear naar beneden toe af te schuiven en dan bij de opening aan de bovenkant te vullen. Echter ieder zijn/haar voorkeur. Het klepje is namelijk alleen maar van plastic/kunststof, ook de “pootjes” waar dit aan vast zit. Het is hierom fragile is en snel kan afbreken. Vandaar het advies om het waterreservoir dan ook niet via het klepje maar via de bovenkant van het waterreservoir te vullen.

Vriendelijke groet,
KNO-winkel

RB
Posted on 20 July 2023 at 16:47

Heb veel baat bij de neusdouche. Blij dat ik ‘m heb. Tip om het kwetsbare scharniertje van het klepje heel te houden: voorkom weerstand bij dichtdoen van het klepje. Weerstand zorgt voor druk op en daardoor snelle slijtage van het fragiele scharniertje van het klepje. Voordat je het klepje dichtdrukt, haal eerst even een van je vingers over een stuk zeep en daarna over de kering (ringetje van rubber) van het klepje. Het klepje kan dan zonder noemenswaardige weerstand dicht gedrukt worden.

Reactie KNO-winkel:
Beste RB,

Bedankt voor het delen van je ervaring en je tip! Wij adviseren ook wel om dit klepje zo min mogelijk te gebruiken en de vulopening aan de bovenkant te gebruiken. We wensen je veel profijt van de neusdouche.

Vriendelijke groet,
KNO-winkel

Marcel
Posted on 26 December 2022 at 12:57

Aanrader. Mijn eerste elektrische neusdouche vier jaar geleden gekocht. Ik gebruik deze voor de zeer effectieve behandeling van chronische ontstekingen van de holtes. De keiharde toeter in mijn hoofd is afgenomen tot een kleine ruis en op goede dagen helemaal geen herrie in mijn hoofd. Ik spoel dagelijks (minimaal eenmaal per dag, bij last soms iets vaker). Zojuist een nieuwe besteld; oude werkt nog prima maar begint wel gebruikssporen en aanslag te vertonen. De oude houd ik als backup. Aanrader voor mensen met sinusklachten.

o.p.steketee
Posted on 15 August 2022 at 18:19

Goed apparaat. Inderdaad zoals anderen ook beschrijven gaat het vuldopje los, maar met een beetje goed aandrukken sluit het nog goed af. Heb het apparaat al 2 jaar en voldoet nog steeds. Kan alleen niet tegen van hoogte vallen, maarja wat wel. Kortom: een goed en fijn apparaat. Ik gebruik het in combinatie met de blauwe NasoFree beker. Gaat uitstekend. Beide aanraders dus.

Marcella
Posted on 11 April 2021 at 20:30

Prima douche, je kunt de holtes veel beter uitspoelen dan ooit met een handdouche kan. Waar ik wel van baal is dat een van de "pootjes" van het sluitklepje is afgebroken bij normaal gebruik. Nu moet ik het klepje aandrukken en zorgen dat het niet verdwijnt in het riool.

Imelda Wilbrink
Posted on 4 December 2020 at 16:53

fantastisch ! de neusdouche is inderdaad een verademing na die plastiek handmatige dingen. ik gebruik 'm nu sinds juni 2020, als ik erg last heb van de steeds terugkerende vieze geur, gebruik ik 'm wel 3 tot 4 x per dag. helaas lekt het vuldopje wel als de neusdouche op het aanrecht klaar staat voor gebruik. (dat is wel een minpuntje) ik heb er maar een elastiek omheen geklemd, zodat de vuldop goed wordt dicht gedrukt.

L.
Posted on 28 November 2020 at 16:40

Ik vind deze neusspoeling heel goed werken, veel fijner dan handmatig, het is constant en het helpt goed tegen chronische sinusitis. Hij werkt zo goed dat ik nu, in het 3e jaar, ook de 3e nasuclear ga bestellen! Want wat ik blijkbaar op de koop toe moet nemen is dat hij wel met een jaar stuk gaat. Al heel snel gaat iedere keer het klepje stuk van het reservoir. Maar, ja, dat is vervelend maar het is er ook los op te drukken en blijft dan wel redelijk zitten. Maar na een jaar is nu al 2 keer, de aansluiting bij de spuitmond kapot gegaan. En daar kun je niets lijmen of plakken. Dus de constructie is niet zo geweldig van dit apparaat. Maar het effect wel, dus vandaar dat ik wéér, na ongeveer 2 jaar, een nieuwe, 3e nasuclear bestel.

CMvM
Posted on 18 October 2020 at 12:43

Het fragiele klepje is inderdaad fragiel maar “ uiteindelijk los” Is het mogelijk om het waterreservoir van de neusdouche nog steeds af te sluiten.
Ben nog steeds blij met de elektrische neusdouche, blijft een verademing en werkt veel grondiger dan de plastic spuitflesjes

Annelies
Posted on 19 August 2020 at 12:12

Na 3 jaar de knijpfles gebruikt te hebben, deze week overgegaan naar de elektrische neusdouche. Wat een verademing, het werkt grondig, snel met verbluffend goed resultaat. Ik ben echt heel blij met deze overstap. Wel maak ik me wat zorgen over het fragiele klepje van het waterreservoir.....

CFM
Posted on 3 August 2020 at 20:32

Handig in gebruik en hopelijk gaat het mijn (onverklaarbare) klachten verminderen. Snelle levering! Het is mij nog niet duidelijk of het de vernevelaar erbij nodig is. Ik ga nog contact opnemen met de KNO-winkel hierover, nu ik in de andere reacties lees dat ze meedenken.

Eef KRAAYKAMP
Posted on 23 April 2020 at 20:45

Ook ik ben zeer tevreden met de NasuClear heb diverse knijpflesjes gebruikt maar dit is veel beter.
Heb al 6 jaar bijholte problemen 3 keer geopereerd maar niets helpt.
Met Xilitol spoelzout en op de pulseer stand werkt bij mij het best.
Het vulopening is bij mij ook al stuk gegaan dat is erg jammer dat had beter gekund.

Fabian
Posted on 10 April 2020 at 11:34

Kocht enige tijd geleden de NasuClear elektrische neusdouche. In combinatie met Xylitol spoelzout minder neusklachten, vooral in het allergieseizoen. Snelle en correcte levering! Zeer tevreden met mijn aankoop!

Conny
Posted on 10 February 2020 at 17:38

Ik gebruik de nasuclear nu ongeveer een jaar.
Ik heb zeer veel last van allergieen,daardoor zitten mijn holtes vaak vol.
Sinds ik de nasuclear gebruik heb ik beduidend minder last!
Zeer handig in gebruik.
Enig minpuntje is dat het klepje onder bij het waterreservoir zeer kwetsbaar is en al afgebroken is.
Ook is het af en toe lastig om het goed te sluiten.
Verder zeer tevreden!

Nancy Buurman
Posted on 4 February 2020 at 10:18

Het werkt prima waarvoor het bedoelt is ik gebruik deze al jaren. Ik vind het ontwerp echter wat minpunten hebben. Het knopje zit op een dusdanige plaats dat je het apparaat oppakt dat deze direct aangaat, erg irritant. Tevens zou ik het handiger vinden dat de instellingsknop geheel apart zit van de aan/uit knop. Het is maar even een tip. Verder is bij één van de apparaten (ik heb er 2) op onduidelijke wijze het klepje afgebroken (is niet een heel sterke constructie) en blijkt het apparaat ook slecht tegen heet water te kunnen (Intern) Want de eerste lekt enigszins na het reinigen met heet water.

Egbert Luchtmeijer
Posted on 16 January 2020 at 00:34

Na een tijdje met een Rhinohorn te hebben gespoeld (met Dos Medical Xylitol spoelzout) was ik dermate enthousiast over het resultaat dat ik heb besloten de Nasuclear te bestellen. Ik moet eerlijk zeggen dat het even wennen was maar wat een perfecte neusdouche! Ik gebruik hem in de pulse-stand en het gebruiksgemak is heel hoog. Ook de vlotte support via e-mail met Jos Paasse verraste mij in positieve zin. Goede tips voor het gebruik.
Ik heb vier jaar lang een vrij agressieve neusspray gebruikt waardoor ik om de haverklap een bloedneus had. Ik combinatie met bloedverdunners is dat een ramp en heeft mij menig nacht uit mijn slaap gehouden.
Nu met nasaal spoelzout al vijf dagen geen neusspray gebruikt en ook bij een nachtelijke verstopte neus is het een kleine moeite om met de nasuclear weer vrij te kunnen ademen.
Aanvankelijk kon ik niet geloven dat een mens zoveel bloedstolsels kan ophopen in de neusholtes, veroorzaakt door neusspray. Door het gebruik van het spoelzout met Rhinohorn, en nu met de nasuclear zijn de neusholtes inmiddels schoon (volgens de K.N.O-arts die ik de holtes heeft gekeken.
Ik kan alleen maar zeggen dat de Nasuclear in combinatie met Dos Medical Xylitol een gouden keuze is geweest en kan het iedereen adviseren.
Zoals het nu lijkt voor mij geen verstopte neus meer.
Wat betreft de hooikoorts waarmee ik ieder jaar in hevige mate wordt geplaagd heb ik ook goede hoop dat dit tot het verleden behoort.

Robin Keizer
Posted on 14 December 2018 at 15:48

Ik had eerst de nasofree, echter vond ik het handmatig knijpen niet echt heel erg fijn. Dus in overleg met KNO winkel de NasuClear aangeschaft. Deze neusdouche is echt fantastisch, ik heb 3 maanden geleden een neuscorrectie gehad en gebruik deze douche echt elke dag. Het geeft zo'n fris gevoel en het ademen door de neus is veel frisser. Echt een aanrader voor iedereen!

E. Van Boxtel
Posted on 17 March 2018 at 17:20

Ik heb een proefmodel gehad. Dus een van de eersten. Het bevalt me zeer goed. Ik heb hem al een lange tijd dus mocht deze kapot gaan dan koop ik meteen een nieuwe. Handig in gebruik en werkt uitstekend. Zeker voor mij , want ik heb reumatische handen. Zeer aanbevolen.

robert heerkes
Posted on 13 June 2017 at 22:05

heel goed ik kan niet meer zonder ik heb astma en allergie zwaar huismijt /pollen
Robert heerkes Assen

John Verbruggen
Posted on 24 April 2017 at 16:22

Voor het gebruik van de Nasuclear had ik een chronische sinusitus en was ik de hele winter aan het stomen en was chronisch moe. Twee operaties aan mijn neus verlichten de klachten wel, maar losten het niet op. Met de Nasuclear hoef ik nu alleen nog maar 's morgens een keer goed mijn neus te spoelen en kan ik de hele dag vooruit. Heb ik nu een keer wat meer last of heb het gras gemaaid, spoel ik mijn neus even en heb ik het snel weer onder controle. Dit apparaat en het spoelzout (met xylitol) van de KNO winkel heeft mijn leven veranderd!!!

mooyer
Posted on 28 February 2017 at 19:10

bezit deze ongeveer 2 jaar voldoet prima. geen enkel probleem.

Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
Order for another €50,00 and receive free shipping
0
Compare
Start comparison

Review NasuClear ™ electric nasal irrigator

This product has been added to your cart